Velkommen til Tech Data Advanced Solutions
 
 

Advanced Solutions er Tech Datas Enterprise afdeling.
Vi leverer løsninger, service og support, som forhandlere kan gøre brug af, for at drive vækst i både Enterprise og SMB markedet.

Tech Data Denmark ApS er et datterselskab af Tech Data Corporation, Florida, U.S.A.

Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS: TECD), etableret i 1974, er et af verdens største distributører af IT-produkter, logistik- og andre value-add tjenester.

En af Nordens største distributører

I Norden beskæftiger Tech Data ca. 400 personer. Tech Data i Danmark holder til i Birkerød, nord for København. Det Nordiske hovedkontoret ligger i Spånga, nord for Stockholm. Tech Datas hypermoderne logistik center ligger i Jordbro lige syd for Stockholm. Et helautomatiseret 25.000 m2 stort logistik center som betjener hele det nordiske marked. Tech Data er kvalitets- og miljøcertificeret (ISO9002, ISO14001).

Vision

At være vores kunders og leverandørers perfekte partner på IT- distribution indenfor de markedssegmenter vi repræsenterer.

Forretningside

At være en ledende IT-distributør og forenkle forretningsprocesser for leverandører, forhandlere og deres slutkunder.

Hvorfor vælge Azlan / Tech Data?

Markedsledende leverandører kombinerer specialistfokus med «one stop shopping» mulighed. Finansielt stabil partner ledende indenfor IT-logistik. Stort udbud af logistiktjenester. Flexible e-handelsløsninger, tryghed og forudsigelighed i form af kompetencer og dygtige medarbejdere.