Du kan også bruge login-knappen øverst til højre.
Velkommen til Tech Data Advanced Solutions
 
 

Advanced Solutions er Tech Datas Enterprise afdeling.
Vi leverer løsninger, service og support, som forhandlere kan gøre brug af, for at drive vækst i både Enterprise og SMB markedet.

Tech Data Denmark ApS er et datterselskab af Tech Data Corporation, Florida, U.S.A.

Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS: TECD), etableret i 1974, er et af verdens største distributører af IT-produkter, logistik- og andre value-add tjenester.

En af Nordens største distributører

I Norden beskæftiger Tech Data ca. 400 personer. Tech Data i Danmark holder til i Birkerød, nord for København. Det Nordiske hovedkontoret ligger i Spånga, nord for Stockholm. Tech Datas hypermoderne logistik center ligger i Jordbro lige syd for Stockholm. Et helautomatiseret 25.000 m2 stort logistik center som betjener hele det nordiske marked. Tech Data er kvalitets- og miljøcertificeret (ISO9002, ISO14001).

Vision

At være vores kunders og leverandørers perfekte partner på IT- distribution indenfor de markedssegmenter vi repræsenterer.

Forretningside

At være en ledende IT-distributør og forenkle forretningsprocesser for leverandører, forhandlere og deres slutkunder.

Hvorfor vælge Azlan / Tech Data?

Markedsledende leverandører kombinerer specialistfokus med «one stop shopping» mulighed. Finansielt stabil partner ledende indenfor IT-logistik. Stort udbud af logistiktjenester. Flexible e-handelsløsninger, tryghed og forudsigelighed i form af kompetencer og dygtige medarbejdere.